Wat je marketingvraagstuk ook is, ik help graag om jouw doelen te bereiken.
Of je nu sterke (SEO-)copy nodig hebt, een uniek logo, strakke huisstijl of complete strategie: als creatieve denker en doener met jarenlange ervaring in online marketing weet ik zeker dat ik jou van dienst kan zijn!

Wat kan ik zoal voor je doen?

Marketingstrategie

Wat zijn je doelen en wat is er nodig om deze te bereiken? Ik breng het graag voor je in kaart in een helder advies.

Customer Journey

Hoe ziet je doelgroep eruit, wat zijn hun (latente) behoeften en hoe bied je een frictieloze klantbeleving? Door middel van Customer Journey Mapping zorg ik dat jouw klanten zo optimaal mogelijk bediend worden en klant blijven!

Content

Je doelgroep aanspreken met inspirerende artikelen, beelden en andere content: het is tegenwoordig dé manier om jezelf op de kaart te zetten en deze zichtbaarheid ook te behouden.
Ik ben gespecialiseerd in het creëren van prikkelende content en het hiervan delen via de kanalen waar jouw klanten te vinden zijn.

Copywriting

Of het nu om artikelen, persberichten, mailings, SEO copy of UX copy gaat: ik zorg ervoor dat iedere boodschap doorvertaald wordt naar een pakkende en begrijpelijke tekst, die aansluit bij de doelgroep.

Branding en huisstijl

Om een geloofwaardige en memorabele indruk te maken, is het belangrijk om de missie en visie van jouw bedrijf consistent door te vertalen in alle uitingen. Zowel qua tone-of-voice als visueel.
Ik ben je graag van dienst bij het ontwikkelen van een unieke merkidentiteit en consistente huisstijl.

Design

Van logo tot webdesign, mooie lay-out of een origineel kaartje: ik breng jouw wensen graag tot leven!

Waarmee mag ik jou helpen?

Ik ben benieuwd naar jouw uitdaging!