Florine

Welkom op mijn blog en leuk om ‘kennis te maken’!

Ik ben Florine, 34 jaar en geboren in Rotterdam. Daar had ik het erg naar mijn zin, maar inmiddels woon ik samen met mijn vriend Joost en zoontje Finn in Amersfoort.

Naast mijn fijne gezin, vrienden en familie en natuurlijk mijn baan ben ik gepassioneerd (marathon-)hardloopster, gek op IJslandse paarden en staan gezond eten en leven in in mijn leven centraal.

Daarbij ben ik graag creatief bezig en zie hier het resultaat: ik hoop je met IkBenFlo.nl te kunnen inspireren over gezond en gelukkig leven in combinatie met werk en een gezin.

De kolibrie

Behalve schrijven houd ik erg van tekenen en het ontwerpen van logo’s en huisstijlen. En nu kon ik eindelijk een logo voor mezelf maken!

Logo IkBenFlo.nl (zonder tekst)

Voor IkBenFlo.nl koos ik een kolibrie, omdat ik gek ben op hoe licht en vrolijk deze mooie kleine vogeltjes rondfladderen. De eerste keer dat ik een kolibrie in het wild spotte was midden in de Amazone-jungle (Suriname) met drie vrienden, de tweede keer bij Lake Havasu (Arizona) met Joost. Beide keren werd ik overspoeld door een supervrolijk en dankbaar gevoel: precies het gevoel dat ik jou met deze blog hoop te geven!

Vragen, opmerkingen of suggesties?

Ik hoor ze graag! Zo kan ik de inhoud van de blog zo goed mogelijk afstemmen op wat jij leuk vindt om te lezen. Laat gerust een reactie achter in de comments.