Florine

Welkom op mijn blog en leuk om ‘kennis te maken’!

Ik ben Florine en werd op 7 november 1988 geboren in Rotterdam. Daar heb ik lang erg naar mijn zin gewoond, maar viel toch als een blok voor de omgeving van Amersfoort én een hele leuke jongen in Veenendaal… Uiteindelijk zijn Joost en ik samen naar Amersfoort verhuisd waar we inmiddels met zijn drieën wonen: op 5 juni 2020 kregen we onze lieve kleine Finn!

Ik ben dol op schrijven en was al geruime tijd voornemens om een blog te beginnen, maar de reden dat dit er niet van kwam (lees: altijd bezig met honderd andere dingen die ik leuk vind) is tegelijk ook de reden dat het nu eindelijk zo ver is! Ik deel graag mijn verhalen met jullie over alles wat mij energie geeft en lekker bezig houdt.

Mijn missie

IkBenFlo.nl is een creatieve uitlaatklep voor mezelf, maar wat mij echt motiveert is om mijn positieve energie en enthousiasme op jou over te kunnen brengen, je te voorzien van leuke inspiratie en wellicht zelfs wat ‘wijze levenslessen’! Zeker in deze tijd waarin we helaas genoodzaakt zijn om ons wereldje wat te verkleinen, nodig ik je graag uit om op deze manier onderdeel te zijn van mijn wereldje.

Logo IkBenFlo.nl (zonder tekst)

Het verhaal achter de kolibrie

Naast schrijven houd ik erg van tekenen en het ontwerpen van logo’s en huisstijlen. En nu kon ik eindelijk een logo voor mezelf maken!

Over wat het moest worden hoefde ik niet lang na te denken: een kolibrie. Ik ben erg gefascineerd door deze mooie kleine vogeltjes en hoe licht en vrolijk ze rondfladderen. Twee keer heb ik het genoegen gehad er eentje in het wild te zien, beide tijdens een onvergetelijke reis: de eerste keer midden in de Amazone-jungle (Suriname) met drie vrienden, de tweede keer bij Lake Havasu (AZ) met Joost. Beide keren werd ik overspoeld door een supervrolijk en dankbaar gevoel: precies het gevoel dat ik jou met deze blog hoop te geven!

Vragen, opmerkingen of suggesties?

Ik hoor ze graag! Zo kan ik de inhoud van de blog zo goed mogelijk afstemmen op wat jij leuk en fijn vindt om te lezen. Neem gerust contact met me op.