Steun mijn actie voor KWF tijdens de NN Marathon Rotterdam

Over minder dan drie maanden is het al zo ver, dan sta ik aan de start van mijn tweede marathon in mijn geboortestad Rotterdam, oftwel #demooiste! Die hoop ik weer met plezier te voltooien én daarbij zo veel mogelijk geld op te halen voor KWF. Want dat geld komt heel erg goed terecht.

Rennen voor de Daniël den Hoedbrug

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het voor zowel patiënten als familie is om elkaar in lastige tijden te kunnen steunen en dichtbij elkaar te zijn.

Daarom haal ik met mijn deelname aan de NN Marathon Rotterdam geld op voor een brug tussen het Familiehuis Daniel den Hoed en het Erasmus Medisch Centrum (EMC) in Rotterdam. Het Familiehuis is er voor patiënten die een zware behandeling moeten ondergaan, ver van huis. Zo kunnen familie en vrienden toch dichtbij zijn in een huiselijke omgeving.

Het Familiehuis zit nu aan de andere kant van de drukke ’s-Gravendijkwal, maar met de komst van de brug kunnen familieleden sneller en veiliger van het Familiehuis naar het ziekenhuis.

Moedig jij me aan?

Mijn startbewijs heb ik al op zak, dus mijn deelname hangt niet af van het streefbedrag van €500. Elke donatie is daarom welkom, groot of klein! Uiteraard is je donatie altijd geldig, of ik de 42,195 km nou uitloop of niet. Maar dat was ik natuurlijk wel van plan! 😉

Florine Erasmusbrug

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.